Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.

Att jobba som Entreprenadingenjör hos oss

Som Entreprenadingenjör hos oss har du en bred och stödjande roll till både Arbetschef och Platschef i produktionsprocessen.

I projektet är du ett stöd till Platschefen gällande bland annat; tekniska frågor, kontraktsadministration, ekonomisk uppföljning, kalkyl, tidsplanering, inköp, kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor. I rollen ingår också att medverka vid byggmöten, ha kontakt med kund och delta under projektavslut och överlämning.
Med andra ord är det en bred och varierande roll med stor påverkan av projektet från idé till färdig produkt.

Är du den vi söker?

För att trivas hos oss är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du bör kunna arbeta självständigt på ett strukturerat sätt. Vi värdesätter om du som person är noggrann och lösningsfokuserad. Eftersom du har kontakt med både vår egen personal, underentreprenörer och våra kunder så är lyhördhet och god kommunikationsförmåga viktigt.
Du bör ha relevant teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör men motsvarande erfarenhet är också meriterande.
Vi ser även att du har flerårig erfarenhet i rollen eller motsvarande erfarenhet av produktion inom bygg- och anläggningsbranschen. 
Du ska ha goda kunskaper i Excel och även B-körkort och tillgång till bil.
Goda kunskaper i kalkylering och Microsoft project är mycket meriterande.

Ansök nu

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta HR, Kristina Hellberg på 010-288 13 00 eller info@infrakraft.se

Skicka din ansökan till info@infrakraft.se och märk din ansökan med ”Entreprenadingenjör Karlstad”

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss

Start: Enligt överenskommelse
Nuvarande placeringsort: Karlstad

Se våra andra lediga tjänster