Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.Att jobba som anläggningsarbetare hos oss
.

Att jobba som anläggningsarbetare hos oss

Vi söker nu anläggningsarbetare som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, schaktarbeten och rörläggning. Du är trygg i din yrkesroll och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift – att utföra sina arbetsuppgifter på ett så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Är du den vi söker?

För att trivas hos oss är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du ska ha god samarbetsförmåga som trivs när tempot är högt. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra.

Yrkesbevis är starkt meriterande, alternativt att du förvärvat kompetens vi bedömer likvärdig på annat sätt. B-körkort är ett krav. Och du bör ha några års erfarenhet inom området.

Ansök nu

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta HR, Kristina Hellberg på 010-288 13 00 eller info@infrakraft.se

Skicka din ansökan till info@infrakraft.se och märk din ansökan med ” Mark- och anläggningsarbetare Karlstad”
Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Nuvarande placeringsort: Karlstad